Uživo program Čivijaš radia

0
510
Podelite ovo sa prijateljima

Čivijaš radio se ne emituje konstantno u uživo režimu programa, zbog nedostatka adekvatnih voditelja koji poznaju i poseduju obimnu fonoteku narodne muzike koju zahteva programski aspekt našeg programa.

Naravno povremeno se javljamo u program kako preko dana tako i u večernjim satima od 20 časova kada slušaoci mogu naručiti i svoje muzičke želje potpuno besplatno na našem čatu.

Izuzetak su zakazane muzičke želje u terminu i u odradjeno vreme koje emitujemo prema vašim potrebama i zahtevima. Tada se muzičke želje emituju uz aktivno vodjenje programa i učešće voditelja u samim muzičkim željama gde se želje čitaju u realnom vremenu i po vašoj želji snimaju na cd dvd ili jednostavno ih postavimo na naš forum odakle ih možete skinuti u vaš pc.

Druženje uz nezaboravne hitove narodne muzike i dobrih čatera, Muzičke želje za svakog čatera jedna muzička želja u skladu sa programom radia,

U skladu sa vremenskim mogućnostima, (od slobodnog vremena van onih neizbežnih obaveza) trudimo se da se što više družimo sa našim slušaocima i čaterima. ovih dana aktiviraćemo i naš forum koji će biti puno bogatiji materijalom za download: Muzikom, filmoma, programima, skriptama, Joomla temama,  WordPress temama,  i još puno toga ćemo omogućiti za preuzimanje na vaš kompjuter bez opasnosti od virusa back door i spyware štetočina.

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments