Сања Теларов тачи из равнице, директно против Србије

0
843

На Фејсбуку позивају на убијање српских војника и отцепљење од Србије! (ФОТО)

На друштвеној мрежи Фејсбук основана је страница „Слободна Војводина“ која пропагира отцепљење северне српске покрајине од Србије и велича убијање војника Војске Србије.

На друштвеној мрежи Фејсбук направљена је страница “Слободна Војводина” на којој се позива на отцепљење северне српске покрајине од Србије и постављају фотографије са натписима “Војводина је република”!

ОВО ЈЕ ОБЈАВА НА ФБ СТРАНИЦИ! ДИРЕКТНА ПРЕТЊА ДРЖАВИ ВОЈСЦИ И НАРОДУ СРБИЈЕ!

АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ПРЕМИЈЕРУ СРБИЈЕ КО ТРЕБА ДА РАДИ ТВОЈ ПОСАО?
АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ПРЕМИЈЕРУ СРБИЈЕ КО ТРЕБА ДА УХАПСИ ОВЕ ОСОБЕ?
АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ПРЕМИЈЕРУ СРБИЈЕ КО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ЗА ПРЕТЊУ?
АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ ПРЕМИЈЕРУ СРБИЈЕ КО ТРЕБА ДА ОДГОВАРА ШТО КАО ПРВИ МЕЂУ ЈЕДНАКИМА НЕ РАДИ СВОЈ ПРЕМИЈЕРСКИ ПОСАО КАО НИ МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ И БЕЗБЕДНОСНИХ АГЕНЦИЈА?
АЛЕКСАНДРЕ ВУЧИЋУ МОЖДА ЋЕ ЈЕДНОГ ДАНА БИТИ У СРБИЈИ ЗАКОНА? ШТА ТИ МИСЛИШ ПРЕМИЈЕРУ? (Обратићу вам се са ВИ када будете заслужили моје поштовање).

Screenshot_1Vojvodjinske-brigade-

Ко је Сања Теларов? дали је Србија толико килава да овакав неко може да ходи по њој вређа српски народ и грађане, да буде држављанин те исте земље која ју је одшколовала одхранила и дала живот, тој особи или шта год представљала гдјица Сања Теларов. Дали постоји устав и закон за овај начин деловања?
Ево ми Шапчани јој поручујемо господјице Сања Теларов (кажем господјице јер не верујем да је неко направио такву грешку да веже свој живот за њен) додјите у Шабац па нам мало причајте о одцепљењу дељењу или незнам чему! шта ви делите? чије? ко је вама рекао да ви нешто одцепљујете и делите? дали ви радите у катастру? па молим вас онда мало видите где се воде парцеле погледајте српска гробља по војводини цркве народ.
Ово само показује слабост Србије јер не уме несме и не може да оваква деловања стави у аутономну јединицу Сремска Митровица.
Сања Теларов ако вам не одговара изволите иселите се из Србије и идите тамо где вам је боље, то је демократско право сваког градјанина али и сељака и сељанки који живе у Србији.

“Војводина – наша дика биће република” слоган је са профилне слике ове странице, а на њој се постављају најбруталније фотографије које симболизују северну српску покрајуну као самосталну државу, отцепљену од Србије!

Тако се може видети фотографија на којој су војници Војске Србије са српском заставом потенцијалне мете за убијање тзв Против-ваздушне одбране Војводине!

Војводјинске бригаде

” Да буде јасно: Немамо ми везе са Чанком – тај се давно продао БГ-у за шаку новаца, нити са његовим ЛСВ, нити нас интересују било каква понижења кроз причу о “аутономији Војводине”. Нама је прихватљива само Војводина република у федералној заједници са Србијом или независна Војводина. Стога подржавамо само Војвођанску партију (ВП), Војвођански клуб (ВК) и остале организације у ИВ војвођанској конвенцији које се залажу за равноправну (федералну) заједницу са Србијом”, каже се у једном од статуса на овој страници.

Администратори ове странице позивају и на кречење графита на којима је исписан симбол “четири С”:

“Морају се овакве ствари кречити. Иза пароле “Само слога Србина спасава” се крије великосрбијански етноцентризам и унитаризам – “Сва спрска племена у једној држави” – тежња ка “Великој Србији” етнички очишћеној од других народа, вероисповести, језика, са апсолутним и неприкосновеним владаром србијанским Београдом у коме живе и владају најсрБскија од свих српских племена”.

(Телеграф.рс)