УГРОЖЕНИ ПАЦИЈЕНТИ(?): Мунова „криминално-сатанистичка“ секта хара српским здравством- Докази у наставку…

0
184

ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗАТАШКАВАЊА КРИМИНАЛА ДР ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА У КЦ СРБИЈЕ

   | 28.06.2012. Е-новости.инфо

Др Зоран Јовановић је имао преко 120 пријава од стране пацијената и колега у којима се описују његова кривична и прекршајна дела због несавесног лечења и малтретирања колектива у коме ради.Нови Синдикат Здравства пружио му је уточиште постављајући га за повереника у клиници за пластичну хирургију КЦ Србије где врши годинама обредне ритуале,долази у алкохолисаном стању,подноси пријаве против свих колега на које је љубоморан,шаље анонимна писма породицама лечених пацијената у којима оптужује колеге за неструцно лечење и подговара породице на тужбе против својих колега.

Користи се припадношћу различитим странкама да би избегао правосудне органе јер је познат по ексцесним ситуацијама по београдским кафанама. У самој клиници за пластичну хирургију нема колеге са којим се није сукобио па је тако сада у љубави са замеником директора Небојшом Ђукнићем и шефицом анестезије Славујком Пешко а до пре неку годину је махао папирима о наводним грађевинским подухватима породице Пешко усмереним ка клиници.Оптуживао је Славујку Пешко да жели да зида са тајкуном Филипом Цептером али и да је на превару опљачкала стамбени фонд клинике и проследила свом мужу на I хируршку клинику.Описивао је процес проневере од 115.000,оо нем.марака вршене преко некадашњег председника радничког савета клинике проф.др Радмила Рончевића који је наводно омогућио породици Пешко да од заједничких средстава клинике за пластичну хирургију и И хируршке клинике купе стан.После тога је проф.др Радмило Рончевић наводно везама проф.др Предрага Пешка у служби ДБ именован за градског секретара за здравство.Ове и друге оптужбе месецима је износио јавно по ходницима клинике све док одједном није добио функцију синдикалног повереника и начелника одсека на коме је неометано могао да врши своје обредне ритуале и скрива лица са потернице као што је пацијент Ј.М. (на слици са Јовановићем) кога правосудни органи 3 године нису могли да приведу због наводног лечења које му је Јовановић пружао у клиници. Кц Србије је увек у руководству имао неког ко га је штитио од отказа,познато је да се Јовановић раније забављао са др Весном Бумбаширевић садашњом начелницом анестезије у КЦ Србије чији је муж врло моћан.Исто тако се сам Јовановић најчешће у пијаном стању хвали припадности некој масонској ложи показујући прстен на руци који је наводно добио од масона.
У последњих 15 година управа Кц Србије и Министарство Здравља Р Србије добили су од др Зорана Јовановића прегршт пријава против угледних професора медју којима обилују пријаве против Проф. др Радмила Рончевића и Проф. др Миодрага Цолића али ни други нису били поштешени.Др Здравко Петковић је у последњих 5 година био најчешће пријављиван од стране Јовановића за наводно нестручно лечење а узгред је Јовановић вршио стално малтретирање његових пацијената најчешће у сарадњи са лажним пацијентом Ј.М.који је Јовановићев највећи помагач у клиници у последњих 5 година.
Др Петковић је био принудјен да у више наврта пише изјаве о лечењу својих пацијената као што је ова објављена а када се отворено побунио и тражио да се открије ко стоји иза Јовановића дошао је до одређених сазнања о моћницима КЦ Србије који подржавају криминал и обредне ритуале Јовановића и добио отказ,такође објављујемо и то.Дакле више је него очигледно да се Јовановић штити од одређених кругова у КЦСрбије и због криминала и због ритуала а да страдају људи који се томе супротставе уместо да буду награђени због борбе за истину и правду у КЦ Србије.

http://pistaljka.rs/public/fck_files/file/dokumenti/ZdravkoPetkovic001.pdf
http://pistaljka.rs/public/fck_files/file/dokumenti/ZdravkoPetkovic002.pdf

—————————————————————————————————-

У НАСТАВКУ: ПИСМО НАШЕГ ИНСАЈДЕРА И АУТЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТИ-  ДОКАЗИ КОРУПЦИЈЕ У КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ… (објављујемо нецензурисани и оригинални материјал- а ви извуците властите закључке… ФБР није одговоран за садржај овог текста- идентитет „инсајдера“ је познат редакцији)

16 јул 2о12, ФБР редакција

Мунова ,криминално – сатанистичка секта хара србским здравством !!!

Српским здравством руководи мала али опасна група професора медицине, вешто распоређених, који користе наше сиромаштво за бесплатне експерименте за рачун моћних фармацеутских компанија. На челу ове опасне мафијашке дружине је академик Љубисав Ракић, бивиши декан Медицинског факултета у Београду, редовни члан Српске академије наука, угледни господин из Мунове секте, опасне мафијашке организације.
Унификациона црква или Мунова секта основана је 1954. године у Пјонгјангу, а данас јој је седиште у Њујорку. Финансијски је најмоћнија верска организација новијег доба, с великим процентом акција у фабрикама машиноградње, војној, фармацеутској и козметичкој индустрији. Заступљена је на свим континентима, има између четири и пет милиона следбеника.
У Србији их има око хиљаду, али је најмање троструко већи број запослених у Муновим фирмама „Ам веј“, „Херба лајф“ и другим компанијама. Код нас делују кроз Федерацију жена за мир у свету, Професорску академију за мир у свету и Породичну федерација за мир у свету. Често у штампи оглашавају летње течајеве страних језика по изузетно ниским ценама, уз које се нуди рад и боравак у иностранству. Неки угледни интелектуалци и јавне личности у Србији чланови су Мунове секте.
ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА ЗАТАШКАВАЊА КРИМИНАЛА ДР ЗОРАНА ЈОВАНОВИЋА У КЦ СРБИЈЕ
http://www.enovosti.info
Др Зоран Јовановић је имао преко 120 пријава од стране пацијената и…
——————————————————-

ПРЕПИСКА „ИНСАЈДЕРА“ И ПРЕСА…

—– Forwarded Message —–
From: Joe Fidoe
To: „ljubinka“
Sent: Friday, June 22, 2012 11:02:52 PM
Subject: Fw: kc srbije
Protivzakonit otkaz dr Zdravku Petkoviću mikrohirurgu u Kc Srbije direktno je povezan sa njegovim upoyoravanjem na kriminal koji vrši dr Zoran Jovanović u klinici za plstičnu hirurgiju Kc Srbije već 10 godina nekažnjeno i uz podršku ljudi iz uprave KC Srbije.
Dr Zdravko Petković je u više navrata javno apelovao kod predpostavljenih da se osujete dalja kriminalna delovanja dr Zorana Jovanovića i njegovih pomagača iz Novog Sindikata Zdravstva.U samoj klinici godinama se sukobljavao sa suprugoma akademika Predraga Peška javno je optužujući da stoji iza kriminalnih aktivnosti dr Zorana Jovanovića ne samo kao pomagač nego i kao mentor.
Petković i njegovi pacijenti bivaju izloženi najstrašnijem progonu,anestezija u više navrata namerno loše obavlja posao dovodeći do ivice smrti nekoliko Petkovićevih pacijenata sa očiglednom namerom da njega optuže za smrtni ishod ali pravovremenim reagovanjem Petkovića sa nekim kolegama koji mu pomažu,izbegavaju se u poslednji čas smrtni ishodi za ove pacijente. Jovanović stalno po naređenju Peškove žene ali i samostalno piše prijave protiv Petkovića i kolega koji mu pomažu u radu najčešće na memorandumu Novog Sindikata Zdravstva služeći se funkcijom sindikalnog poverenika.
Prošle godine sukobikulminiraju tako da Petković svestan da će mu neko od pacijenata vrlo brzo biti ubijen,ide na sve ili ništa,javno proziva sve učesnike kriminala koji pomažu Jovanoviću za falsifikovanje lekarskih uverenja,povrednih lista,istorija bolesti pacijenata,operativnih protokola, jatakovanje lica gonjenih od pravosudnih organa u klinici,nestanke bolesničkih kartona,računa iz dopunskog rada,gomila sumanutih obrednih rituala od klanja ptica do paljenja ugljevlja kao i razna druga krivična i prekršajna dela koja je Jovanović sa saradnicima počinio u klinici za plastičnu hirurgiju Kc Srbije a vetar u leća za to mu daje director Todorović koji tvrdi da mu samo treba nekoliko dokaza protiv Jovanovića kako bi ga sklonio iz klinike jer se svi žale na njega.
Umesto toga otkaz dobija Petković jer navodno nije referisao pacijente na jutarnjem sastanku direktoru Todoroviću koji odjednom menja priču i počinje da radi protiv Petkovića sa kojim je satima u kancelariji dogovarao strategiju uklanjanja Jovanovića iz klinike.Zbog čega je zataškan težak decenijski kriminal u klinici za plastičnu hirurgiju i otpušten hirurg koji je taj kriminal javno napadao,na Vama je da istražite!
From: Ljubinka R
Subject: Srdacan pozdrav od Ljubinke R iz Dnevnog lista Press
To: belikriminal
Received: Thursday, March 10, 2011, 9:02 PMPostovani,
mnogo Vam hvala sto ste nam se obratili i uz sve dostavili dokmuneta o dr Zoranu Jovanovicu. Zahvaljujuci Vama javnost ce imati veci uvid sta on radi, kako se ponasa i narusava ugled belih mantila. Molim Vas ako neko moze da nam se javi, posalje svoj kontakt kako bismo culi i dodatne informacije. Naravno da bi, ako zelite identit bio zasticen…

ДОКАЗИ:

10 attachments — Download all attachments   View all images

scan002.jpg scan002.jpg
80K   View   Download
2.jpg 2.jpg
57K   View   Download
prijava(1).jpg prijava(1).jpg
596K   View   Download
otkaz.jpg otkaz.jpg
240K   View   Download
gacanovic.jpg gacanovic.jpg
77K   View   Download
dr rakic.jpg dr rakic.jpg
157K   View   Download
bajec.jpg bajec.jpg
90K   View   Download
Dr A.J.Racic.jpg Dr A.J.Racic.jpg
121K   View   Download
ZdravkoPetkovic001.pdf ZdravkoPetkovic001.pdf
123K   View   Download
ZdravkoPetkovic002.pdf ZdravkoPetkovic002.pdf
42K   View   Download
Изјава др Петковића
Отказ др Петковићу

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments