Србија је оваква а не она коју емитује РТС ПИНК и ХЕППY

0
359

Већ годинама упада у очи, пече у грудима и доводи до емотивног лудила понашање влада Србије од 2000. до дан данас према хрватима ЕУ Уса и осталим Српским осведоченим крвницима. ЗАШТО?
Садашњи премијер/председник АВ,АВ,АВ и остали у име непостојећег мира, просперитета који постоји само на тв пинк и ртс због наводне демократије и осталих измишљених термина за мазање очију народу, станизују отворено свој народ који је поклан, опљачкан, угњетаван, терорисан, бомбардован служио као башта органа и дан данас умире у најстрашнијим мукама од пријатељства британије немачке америке и наравно хрватске љубави. ЗАШТО?

Када знамо да злочин не застарева по међународном праву ЗАШТО? Србија није тужила хрватску и тражила суђење држави као што се суди Србији чак за оно што није починила, али политичари Србије су признали, да би их страни диктатори држали на власти у Србији. ЗАШТО срби трпе тортуру својих политичара који потписују споразуме да се темељно запрашује становништво земља и воде Србије, ЗАШТО?
Авиони необележених ознака надлећу Србију и посипају нано роботима отровима српски народ а све уз сагласност владе Србије.
ЗАШТО?
Премијер се понаша као власник а не државник ове поробљене државице, у којој се тргује бебама дрогом оружјем аутомобилима унутрашњим органима ЗАШТО?
У Србији се сматра подразумеваним да по вашој смрти сте давалац органа а ако нећете наводно постоји образац који морате испунити да то не би били? каква је администрација у Србији сви знамо и колико времена треба да извадите извопд из матичне књиге родјених а за остало да не пишем уопште.
СРБИЈА ЈЕ ДРЖАВА МРТВИХ ЗАГЛУПЉЕНИХ И ПАРАЛИЗОВАНИХ ГРАЂАНА.
По Србије се руши (сава мала) а полиција несме да изађе на терен. У Србији се против правно гради (београд на води) КАКО, ЗАШТО?

Већ одавно је јасно да Србију не мрзи ни брисел ни загреб ни вашингтон, колико је мрзе издајници и ,,БЕОГРАЂАНИ”
Сво зло у Србији долази из немањине 11 и институција које се налазе у београду и којима управља или странац или домаћи издајник.
А СРБИ КЛИЧУ ВОЂИ, А СРБИ ВОЛЕ ДИКТАТУРУ, А СРБИ НЕ ВОЛЕ СЕБЕ СВОЈУ ДЕЦУ НИ УНУКЕ,
А СРБИ УМИРУ КАО ЗАМОРЦИ ПО СРПСКИМ БОЛНИЦАМА ИСТО КАО У ЈАСЕНОВЦУ И ГРАДИНИ, А СРБИ ЋУТЕ.
СРБИ МОРАЈУ И КАО ТАКВИ ТРЕБАЈУ НЕСТАТИ ЈЕР ОВАКВИ НЕ ПРИПАДАЈУ ЉУДСКОМ РОДУ И СВЕСНИМ БИЋИМА ЗАСЛУЖНИМ ДА ГАЗЕ ОВУ ИСУСОВУ ЗЕМЉУ.
ЗЕМЉУ НЕМАЊИЋА ОБИЛИЋА ЛАЗАРЕВИЋА!.

 

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments