Спасић са жртвама испред Метропола: Ослободили зликовце из српских затвора

24. април 2015. КМ Новине
Председник удружења киднапованих и убијених Срба са КиМ, Сима Спасић, пред хотелом „Метропол“ у Београду, поставио је фотографије око 2 500 српских жртава скрећући пажњу на њихово страдање организацији која је позвала Хашима Тачија на конференцију коју ту организује.Спасић сам насловна

„Тачи у Хаг! Тачи у Хаг!“ – чуло се са мегафона преко пута хотела Метропол. Сима Спасић, председник удружења породица киднапованих и убијених војника, полицајаца и цивила на Косову и Метохији пре, током и после НАТО агресије на Србију, скретао је пажњу случајним пролазницима али пре свега учесницима конференције о Западном Балкану који разговарају о заједничкој будућности која може бити боља за све нас. У њихово „боље“ не уклапају се српске жртве. Сурово и зверски побијени Срби, као и они чији су органи насилно вађени зарад даље продаје на црном тржишту Европе и Турске, не могу се квалификовати као било шта „добро“. Напротив, свака њихова квалификација означава и подсећа на криминалност и нељудскост терориста које би сада Запад да нам опет представи као некакве политичке лидере.

Тако је, до скоро анонимна, НВО „Омладински одбор за за образовање“ основана на иницијативу Владе Србије и са потписом Александра Вучића на законској иницијативи за њихово оснивање, позвала вођу шиптарских терориста са КиМ, Хашима Тачија, да као „министар спољних послова“ територије насилно одвајане од српске државе на којој су ови људи са „српског зида плача“, како га Симић назива, убијани као звери јер једино нису желели да прихвате терор као своје друштвено уређење. Тај „заборав“ финасирала је британска Влада а из Европске уније стиже глас да Тачију треба укинути пресуду од десет година за тероризам, повући тужбу за геноцид и потерницу пред интерполом и за његова зверства окривити Милошевића. На тај начин, наравно, окривити све оне недужне цивиле, све српске жртве чији су органи вађени а они преклани, убијани, силовани, и захвалити се Хашиму Тачију на томе.

Међу тим (не)људима који су спремни да опросте, налазе се углавном представници српске велеиздајничке власти и имена која и одзвањају као велеиздајничка али не довољно. Да, то су Александар Вучић, Ивица Дачић, Томислав Николић и остали послушници и од Запада поткупљени полуписмени, од сваког морала и људскости растерећени учесници српске актуелен власти и политике.

Сима Спасић, један од оних који се са таквом нељудском и морално смрдљивом политиком не слажу, и овај пут је својим животом заступао истину тражећи једино – да зликовци буду оптужени. Не само за киднаповање своја два брата, већ за сваког киднапованог и убијеног Србина Спасић тражи једино – правду, а улаже све. Своје време, свој новац, свој живот, своје здравље и породицу. И не одустаје.