КО ЈЕ БРЕ ОВАЈ НАШМИНКАНИ? Наш Велики Вођа у САД дочекан као обични туриста, дао интервју на улици (видео)

0
510

Више се причао о Вучићевој посети САД у протеклих месец дана, него када је званично и стигао. Судећи по извештајима медија, Вучић је у Америци дочекан као нико ни ништа, као један обични туриста.

Брига Бајдена за Александра Вучића. То су речи којима би укратко могли да опишемо Вучићеву “веома важну посету САД”. Бајден није дочекао Вучића, нити се с њиме састао првог дана посете. Како је саопштено из Владе Србије, састанак са Бајденом је предвиђен тек наредног дана, 3. јуна.

Да је наш велики Вођа у Америци нико и ништа доказује и чињеница да је први интервју дао на улици, по свему судећи, као обични туриста.

Вучић је изјавио да ће се састати са представницима Џенерал електрика, Мајкрософта и НЦР-а. Подсетимо да је Ивица Дачић средином маја претпрошле године такође био у некаквој трговинској мисији у САД. Он је такође посетио реномиране америчке компаније, али од тих разговора ништа посебно није реализовано.

Дачић је разговарао са генералним директором Мајкрософта, а из Владе је тада саопштено да је Дачић потписао уговор о лиценцирању и сервисирању рачунарског софтвера који користити државна администрација у Србији. Толико од великог Мајкрософта.

Иначе, Вучићев састанак са Бајденом најављен је као нешто битно само у домаћим медијима. Чак ни на званичном сајту Беле куће није најављен састанак Вучића и Бајдена.

Александар Вучић се представља као бог и батина у Србији, али је нико и ништа када оде ван граница наше земље.

 

Телепромптер.рс

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments