Возикају се наркомани о државном трошку! Ухапшен брат државног секретара са дрогом у државним колима!

0
322

Београд – Како наводи Блиц, рођени брат државног секретара у министарству за рад Александра Јаблановића, Марко Јаблановић звани „Дивљак“, ухапшен је због сумње да дилује дрогу.

У тренутку привођења он је био у службеном аутомобилу министарства Александра Вулина.

Подаци овог хапшења још увек се држе у строгој тајности.

Дакле док се у Србији скупља новац за лечење болесне деце, а људи умиру од глади и зиме, радници без здравственог осигурања и права на лечење и углавном у штрајковима, што су све ствари које спадају под надлежност министра Вулина, који све правда неимањем новца. Новца има за возикање дилера, растурање дроге и остале криминалне послове!

Да ли ће после овога Вулин дати оставку или ће га Вучић унапредити?

Нису у добрим односима

У ексклузивној изјави за Курир Александар Јаблановић је потврдио да је његов брат ухапшен и објаснио откуд он у службеном возилу министарства.

„Нема ту никакве тајне. Ангажовао сам возача да се нађемо на пола пута у Крагујевцу да ми донесе торбу са документима коју сам заборавио и чисте ствари, пошто ја у Београду радим, а супруга ми је у Лепосавићу. Међутим, моја снаја је у међувремену имала здравствених проблема и кренула је са мојим возачем до Крагујевца код лекара, јер тамо има картон, а са њом је кренуо и Марко. Полиција их зауставила и тада је мој брат ухапшен“, рекао је Александар Јаблановић.

На питање да ли зна нешто о наводима да је његов брат „пао“ због дроге констатовао је да не са њим није у добрим односима и да не зна чиме се бави.

Васељенска ТВ

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments