Александар Дугин: Америка хоће рат

Александар Дугин: Америка хоће рат

0
439

КАО што смо већ рекли много пута, главна тема ове политичке сезоне нису избори, него рат. Али, ако избори негде имају значај, онда је то у САД, где су поново блиско повезани са ратом. У суботу 17. септембра, вероватноћа рата била је запањујуће висока. Као што знамо, америчке трупе, које нико никад није позвао у Сирију, бомбардовале су положаје сиријске војске у Деир ез Зору и убиле 60 војника сиријске војске.

Овај напад је био од изузетног значаја за милитанте Даеша, које САД неформално саветују и наоружавају, као борећи се против њих. Ово је прешло сваку меру. Бомбардовање сиријских војника је једна ствар, али то значи објаву рата не само против Сирије него и против Русије, која се бори у Сирији на Асадовој страни. А то значи да нема даље.

Наравно да је руководство САД одмах објавило да је ваздушни напад био грешка и упозорило руско руководство да не показује осећања. Али све што Американци раде је лаж, јер модерна технологија омогућава да се предмети сателитски виде на рачунару. Теоретски, амерички бомбардери нису могли једноставно да помешају циљеве. И, што је најважније: ако су вам рекли да су се припремали да вас бомбардују, а ви нисте ништа рекли, да ли то онда значи да се слажете?

Сасвим је очигледно да се САД припремају да покрену рат против Русије. Инциденти на границама су извиђачке операције. Али како ће Москва, Путин и Кремљ реаговати? Још није направљен заокрет после кога нема назад, али зар није реакција Москве показала само колико су Руси спремни за директан фронтални сукоб са САД и НАТО? Због тога је изведен ваздушни напад на сиријске војне положаје.

Глобалистичко руководство САД очигледно не може да влада целим светом, штавише Трамп је претња њиховој контроли и над самим САД. Сада, док је лутка Барак Обама још посађена у канцеларији, а глобалистички кандидат Хилари Клинтон се распада пред очима америчких бирача, последња је шанса да се започне рат. То би омогућило да се одложе избори или да се Трамп натера да, ако победи, почне свој мандат у катастрофалним условима. Дакле, америчким неоконзервативцима и глобалистима треба рат. И то брзо, пре него што буде прекасно. Ако Трамп уђе у Белу кућу док је мир, онда таквог рата неће бити, бар у догледној будућности. И то би значило крај свемоћи манијакалне глобалистичке елите.

Али шта је са нама? Нама рат не треба. Не сада, не сутра – никад. Никад у историји није нам био потребан рат. Али стално смо се борили и у ствари скоро никад нисмо изгубили. Губици су били страшни, напори огромни, али смо победили. И увек ћемо побеђивати. Ако то не би било тако, онда данас не бисмо имали оволико велику земљу без стране контроле.


Извор: Вечерње новости

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com