Гладан народ када крене у Србији ће у Београду бити више мртвих глава него у Сребреници

0
475

У Србији је већ од 2000 године већ постало изузетно јасно где се креће Србија иако се домаћи медији здушно труде да сакрију реалну слику бедне и корупцијом и издајницима разореном Србијом. Медији попут оних највећих са националном фреквенцијом организују неке квази наступе деце и одраслих у такозваним емисијама ЗВЕЗДЕ необразованих (већином структура становништва).На тај и сличне начине као што су серије са бесконачним бројем епизода се снимају наменски у политичке сврхе, јер ако великој маси окупиш пажњу рецимо вашаром на улици, неће ни приметити да им се пљачкају дворишта куће и земљишта, а када то примете већ је сувише касно. Пропратимо ли седнице скупштине Србије ако мало дубље загребете по површини њихових говора постаје вам јасно да су сви говори монтирани и унапред изрежирани и као драматуршким заплетима испуњени да би се створила слика да они као нешто раде ради народа србије а у позадини свих њихових радњи је испуњавање наредби највећих непријатеља Србије а то су Немачка Америка Велика Британија Хрватска Италија и Ватикан а и Француска већ одавно може да се припоји највећим мрзитељима Србије и србског народа (сетите се бернара кушнера који је здусно подржао бомбардовање Србије и управо су француски војници присуствовали рушењима споменика и цркава на косову и метохији не предузевши баш ништа а то им је била обавеза).
Све су индиције да ће то веома брзо резултирати незапамћеним револтом и устанком народа који ће кренути масовно на разне начине за београд и реално је да неће бити преживелих у влади Србије, јер је народу баш догорело до ноката, Наше искрено надање је да се то неће проширити на уже и шире породице политичара мада неможемо бити сигурни јер су управо ти политичари уништили наше породице и нису имали самилости за њих. Уводећи нас у једну срушену кућу каква је Америчка садистичка и станистичка творевина звана ЕУ уводјењем ненормалности попут ЛГБТ НВО организација итд као и ГМО хране они су пристали да народ жртвују и нашу децу за ситне кесе које добију од НАТО УСА ЕУ налогодаваца. Још једна веома битна ствар је што НАТО који је бомбардовао Србију без одобрења савета безбедности УН и бомбардовао је осиромашеним уранијумом НИКАДА СРБИЈА НИЈЕ ПОДНЕЛА ТУЖБУ НАТОУ јер НЕСМЕ. Генерације које долазе и генерације које ће се радјати наредњих 250 – 300 година ће носити последиће осиромашеног уранијума у себи, у Србији болести попут карцинома су сталном порасту и експанзији па од 1999, до данас 12 пута је већа оболелост од ове опаке болести а 44 пута је већа контаминираност земљишта на којем се гаје домаће аутохтоне сорте воћа и поврћа за људску и животињску употребу.
СРБИЈО ДОКЛЕ МОЖЕШ ДА ИЗДРЖИШ КОЛИКО МОЖЕШ ДА СЕ ПОНИЗИШ ПРЕД СВОЈОМ ДЕЦОМ КОЈА ЋЕ СЕ СА ГАДЈЕЊЕМ СЕЋАТИ МАЈКЕ СРБИЈЕ. СРБИЈО УСТАНИ И РЕЦИ ДОСТА!!!!!

ГОРАН ЧИВИЈАШ УРОШЕВИЋ

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments