Погледајте биографију човека којег је Вучић поставио да ЕПС трансформише у ЕЛЕКТРО ПЕЧЕЊАРЕ СРБИЈЕ!

0
592
Podelite ovo sa prijateljima

Милорад Грчић наводи да је по занимању економиста. О свом образовању Грчић је за “Блиц” казао да је 1990. уписао један факултет на Београдском универзитету, али да га је “занемарио због рата и санкција”, те да се коначно исписао 2005.

Тада је, тврди он, уписао Фабус – Факултет за услужни менаџмент на Универзитету “Едуцонс” у Сремској Каменици. „Моје образовање није спорно – закључио је Грчић.“ Блиц је писао да је Грчић својевремено био власник кафића и печењаре “Фантазија”, „по чему је у Обреновцу нарочито познат“.

На локалним изборима у Обреновцу 2008. године, појавио се као носилац листе Удружења грађана „Снага Обреновца – Милорад Грчић“. „Снага Обреновца“ била је тада коалициони партнер Демократске странке, а Грчић заменик председника општине Обреновац. Међутим, када су се спојили обреновачки одбор СНС и Удружење грађана „Снага Обреновца“, долази до разлаза са коалиционим партнерима – ДС. Грчић је јавно иступао у медијима критикујући тадашњу Владу Србије. Због неслагања, у фебруару 2010. подноси оставку, и излази из коалиције.

Члан је Српске напредне странке и председник Општинског одбора у Обреновцу. Одобрник је Скупштини општине Обреновац.

За вршиоца дужности директора РБ „Колубара“ именован је 8. октобра 2012. године. На тој функцији био је до децембра 2015, када је постао директор канцеларије за друштвено одговорно пословање у Електропривреди Србије.

Члан је Управног одбора Привредне коморе Београда.

(Извор: Иститномер)

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments