ЕВРОПСКИ ГРAД БЛУДА: Проституција дозвољена, а дрога се налази на сваком ћошку

0
287
Podelite ovo sa prijateljima

Кајли није усамљена на улици, она се само једна од жена које се сада без скривања баве проституцијом у Холбеку, првом граду у Британији који је легализовао “најстарији занат на свету”

Кајли је од 16. године навучена на хероин, а сада јој је једини циљ у животу да сваког дана заради за дрогу радећи на улицама Холбека поред Лидса, првог града у Британији који је легализовао проституцију.

Била је тинејџерка када је постала наркоман и убрзо је почела да краде од своје породице како би имала од чега да купи хероин. Украла је од рођеног брата плеј стејшн конзолу, али када ни то више није било довољно, Кајли се одала проституцији. Данас је мајка троје деце, али пошто није у стању да се брине о њима, малишани живе са баком.

– Љута сам на себе, гади ми се каква сам особа постала. Имам троје дивне деце, али због дроге не могу да буду са мном. Сваки пут када изађем на улицу ризикујем живот, али потреба за хероином је јача од свега – признаје Кајли.

Кајли није усамљена на улици, она се само једна од жена које се сада без скривања баве проституцијом у Холбеку, првом граду у Британији који је легализовао “најстарији занат на свету”. Семи Џо продаје своје тело како би сваког дана потрошила барем 130 евра на крек и хероин.

– Имам двојицу регуларних муштерија, један ми за сат времена плати 300 евра, а све што жели је да ми масира стопала. Други ми даје 170 евра како би 45 минута газила по његовом пенису – каже Семи Џо.

Кајли већ 12 годинама на улицама Холбека “продаје љубав”, али некад је била сасвим обична девојка и првакиња у атлетици.

– Пре него што ме је хероин узео под своје била сам најбржа у спринту и крос кантрију у граду, али у 16. години сам пробала дрогу и онда је све отишло дођавола. Радим два или три дана недељно, али понекад, ако ми није ни до чега, имам само једну муштерију за недељу дана – рекла је Кајли.

Свесна је да су јој мале шансе да добије старатељство над својом децом, али упркос томе наставља да се заједно са 40-ак жена бави проституцијом на улицама Холбека.

– Неки од мојих клијената су ставрно тужни и усамљени, и једино што желе је пажња, док други имају садо-мазохистичке фетише, што се мени уопште не свиђа.

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments