Двери траже да се Народна скупштина хитно састане и изјасни поводом ултиматума из Брисела

0
320
Podelite ovo sa prijateljima

ДВЕРИ траже хитно прекидање даљег придруживања Србије ЕУ и заустављање погубног процеса евроинтеграција, на основу кога смо непрестано изложени новим и новим уценама из ЕУ – рекао је шеф посланичке групе покрета Бошко Обрадовић.

Он је још додао да је суспензија штетног и погубног Бриселског споразума, који нас даље води у деградирање и уништавање интереса државе Србије на Косову и Метохији, неопходан потез државе Србије.

„Један од најважнијих разлога који је до сада промакао јавности зашто нам се отимају Косово и Метохија из састава Србије, јесте огромно привредно и природно богатство Србије на Косову и Метохији.

Сада видимо да је ЕУ највише стало да нам се одузме имовина по питању телекомуникација и наша имовина по питању рудног богатства, односно Трепче“ – истакао је Обрадовић.

Обрадовић је закључио да Двери сматрају да је крајњи тренутак да се прекину уцене од стране ЕУ и да прекинемо овај погубни пут и да се захвалимо ЕУ на понуди да једног дана, можда за 100 година, постанемо члан ЕУ, а до тада, да предамо све наше интересе, да се одрекнемо наше имовине, територије и да буквално останемо без ичега на том погубном путу Србије у ЕУ.

Председник посланичке групе Двери је нагласио да је и званично предао председнику НС Републике Србије, предлог за одржавање хитне, ванредне Седнице, како би ова тема напокон ушла у Народну скупштину и како би посланици расправили чиме је све то Србија уцењена на путу у ЕУ.

(саопштење Српског покрета Двери)

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments