Podelite ovo sa prijateljima

Гост емисије “Интервју” у продукцији Балкан.инфо био је господин Дејан Петар Златановић, главни и одговорни уредник портала “СРБИН ИНФО”.

У видео клипу горе можете погледате цео интервју и најзад сазнати више о томе како је настао, ко финансира и ко уставари стоји иза веб портала Србин.инфо (од 35:00 минута).

Такође, уредник Србин.инфоа открива ко се крије иза напада на портал „СРБИН ИНФО“ и каква је улога државних органа у томе (од 00:45).

Исто тако, господин Златановић објашњава зашто слободно новинарство у Србији постоји само у алтернативним медијима и какво је стање у српским највећим гласилима данас (38:00) као и како Руси финансирају проруске медије у Србији. (59:30)

Поред тога уредник Србин.инфо-а објашњава на који су начин невладине организације уствари страна агентура, о томе колико је утицајан геј лоби и како геј активисти уништавају православне вредности и српску породицу, као и зашто су породични људи непријатељи новог светског поретка, какав је положај особа са инвалидитетом и какав је однос државе према њима, али и о бројним другим занимљивим темама.

Интервју је снимљен 13.09.2016. године у нашим просторијама, у Београду.

Напишите свој коментар и мишљење

Будите читалац са мишљењем, Поделите став са пријатељима!

Powered by Facebook Comments